Welke aandelen zijn hot 
en welke zeker not?

Schrijf je nu in! (scroll naar beneden voor meer info)

Je gegevens

Inschrijven voor

Bekijk webinar

Welke aandelen zijn hot en welke zeker not?


​De eerste twee maanden van 2021 zitten erop. Hoog tijd voor een eerste tussenbalans. Is de top in de AEX gezet?

Geert-Jan Nikken van TradeIdee legt in dit webinar zijn scherpe liniaal langs de verschillende indices, valutaparen, grondstoffen en individuele aandelen. Maar dat is niet alles!

Tijdens het webinar wordt de visie in concrete handelsstrategieën met Turbo's vertaald. Maak je op voor een ouderwets avondje TA, Turbo's en Trucs.

Geert-Jan staat bekend om zijn heldere en duidelijke manier van analyse. Na 60 minuten ben je weer volledig op de hoogte, weet je welke aandelen hot zijn en weet je aan welke aandelen je je vingers niet moet branden.

"Dit webinar is een absolute must voor iedere belegger."

Dit event wordt mogelijk gemaakt door Société Générale, uitgever van beursproducten zoals Turbo’s, Factors en Bonus Certificaten. Deze beursproducten worden genoteerd op de beurs van Euronext en kunnen via verschillende Nederlandse banken en brokers verhandeld worden. Onze producten zijn bedoeld voor de actieve doe-het-zelf belegger die een visie heeft op de markt. Ontdek nu het volledige aanbod beleggingsproducten aangeboden door Société Générale via beurs.societegenerale.nl.
 
Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. Deze producten kwalificeren als complexe producten en zijn bedoeld voor ervaren beleggers. De aanschaf van een financieel instrument kan een risico met zich meebrengen. Wij raden u daarom ten zeerste aan om de volledige productinformatie te lezen zoals opgenomen in de voorgeschreven documenten, zoals het prospectus of het essentiële informatiedocument. Deze documenten zijn terug te vinden via de website www.beurs.societegenerale.nl op de productpagina van elk uitgegeven beursproduct onder “Documentatie”. De goedkeuring van het prospectus kan niet worden beschouwd als aanprijzing van de effecten. U staat op het punt een product te kopen dat niet eenvoudig en misschien moeilijk te begrijpen is. Dit is een reclame uiting.
Naam spreker: Geert-Jan Nikken
Bedrijf: TradeIdee
Functie: Technisch Analist

Bio: Geert-Jan Nikken is sinds 1996 werkzaam in de financiële sector als Chartered Market Technician (CMT). Op TradeIdee verzorgt hij dagelijks op transparante en actuele wijze technische analyse op verschillende financiële markten en waarden.


Deel dit webinar