Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Over deze webinarserie

Hypotheek Business Club (HBC) organiseert samen met VCN HypotheekService tijdens de zomermaanden de HBC en VCN Summerschool. In vier webinars wordt steeds een actueel onderwerp, op zeer praktische wijze behandeld. Een must voor iedere hypotheekadviseur.

De webinars worden gegeven door Harrie-Jan van Nunen MFP (directeur VCN HypotheekService) en Roel Wonders (Hypotheek- en Verhuurspecialist VCN HypotheekService). Per onderwerp heeft u de keuze uit twee data om deel te nemen. Aan u de keuze!

Basisleden van HBC en andere geïnteresseerde adviseurs kunnen deelnemen aan de Summerschool tegen een eenmalige betaling van slechts 50 euro.

Let op: voor VIP-leden van HBC en de aangesloten kantoren van VCN HypotheekService is inschrijven gratis! Beide groepen worden hierover afzonderlijk per geïnformeerd per mail.
De onderwerpen:

Duurzaamheid
Duurzaamheid is hot. Maar wat kunt u daar als adviseur nu mee? Roel Wonders neemt u mee in de mogelijkheden die u heeft. Hoe wilt kunt u zich onderscheiden op het gebied van duurzaamheid? Uiteraard komen ook alle voorwaarden en normen aanbod.

Bied uw klant meer zekerheid vooraf
Consumenten willen graag in een zo vroeg mogelijk stadium zekerheid over de haalbaarheid van hun hypotheek. In de markt zijn verschillende tools beschikbaar waarmee u uw klant in een vroeg stadium meer zekerheid kunt bieden. Harrie-Jan van Nunen laat u zien hoe deze tools werken en hoe u deze slim kunt inzetten in uw adviespraktijk.

De meest gestelde acceptatievragen
Dagelijks ontvangen wij veel vragen van adviseurs bij welke bank een bepaalde situatie het beste past. Roel Wonders bespreekt tijdens het webinar verschillende van deze casussen en biedt daarbij de oplossingen. Een webinar waar u direct profijt van heeft!

Optimaliseer de maximale hypotheekberekening
We hebben allemaal te maken met dezelfde hypotheeknormen. Toch is het mogelijk om voor eenzelfde klant in eenzelfde situatie een andere maximale hypotheek te krijgen. Hoe? Door gebruik te maken van de optimalisatiemogelijkheden die onze normen bieden. Tijdens dit webinar laat Harrie-Jan van Nunen aan de hand van een aantal casussen zien hoe je slim gebruik kunt maken van de mogelijkheden.

Deel dit webinar